Contact

Contact – Stukadoors- en Spuitbedrijf Edink & Vermond

Stukadoors- en Spuitbedrijf Edink & Vermond
Oude Singel 134
2312 RG Leiden

Tel: 06 53 48 29 08
Email: info@edinkenvermond.nl

Informatie of een offerte aanvragen?

Dan komen we graag kosteloos en vrijblijvend bij u langs.

Stuc- en pleisterwerk is geen kant en klaar product waar een prijskaartje aan hangt. Daarom is het onmogelijk om een prijs op te geven zonder dat de huidige situatie is beoordeeld en uw wensen aan ons kenbaar zijn gemaakt.

Indien u onderstaand contactformulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Wij komen bij u langs, om de werkzaamheden te beoordelen en precies te weten wat uw wensen zijn. Naar aanleiding daarvan kunnen wij een goede inschatting maken betreffende de kosten en de te plannen tijd die nodig is, voor de uit te voeren werkzaamheden.


    Dhr.Mevr.

    U kunt bij ons terecht voor:
    Pleisterwerk, raapwerk, schuurwerk, sierpleisters, spuitwerk, buitengevels, lijstwerk, saus- en schilderwerk, Beton Ciré en Italiaans stucwerk.

    Veel ervaring in uw regio
    Wij zijn overal inzetbaar in de regio. Wij voeren opdrachten uit in Leiden, Zoetermeer, Leiderdorp, Hoogmade, Woubrugge, Koudekerk aan den Rijn, Zoeterwoude, Hazerswoude, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Waddinxveen, Gouda, Wassenaar, Katwijk, Noordwijk, Den Haag, Delft, Rijswijk, Voorburg, Scheveningen, Voorschoten, Wassenaar, Lisse, Hoofddorp, Badhoevedorp, Roelofarendsveen, Leimuiden, Weteringbrug, Oud Ade en Alkemade.